Om os

Kort om Solstrålen
 • Et åbent og indbydende sted engagerer hvert barn.

  Solstrålen er en privat daginstitution, som er åbnet i september 2013.  Vi er en integreret institution i Brøndby Strand. Vi har en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. Når jeres barn starter hos os kan vi aftale indkøringen af jeres barn.

  Det er individuelt, hvor lang tid det tager for det enkelte barn at blive tryg ved institutionen. Derfor aftaler vi fra dag til dag, hvor lang jeres barns dag på stuen skal være, og om i skal være til stede.  Dvs. indkøringen foregår efter aftale.

  Vi forventer dog, at I er til rådighed den første uge og evt. længere tid for børnehaven. For at få et godt samarbejde omkring jeres barn er det vigtigt, at vi har en god og åben dialog i dagligdagen, og at I er positive og aktive omkring jeres barns institutionsliv.

  Solstrålen har plads til 50 børn i alderen 0-6 år. For at skabe nærhed og overskuelighed for børnene, har vi indendørs indrettet os i tre aldersgrupper. Ved denne opdeling mener vi også, at vi kan give oplevelser og udfordringer der passer lige netop til dit barn alderstrin.

  Stjernestue
  Børn i alderen 0-3 år.

  Månestuen
  Børn i alderen 3-4½ år.

  Solstuen
  Børn i alderen 4½-6 år.

  Der er pædagoger og medhjælper, køkkenassistent og leder. Desuden vil du i Solstrålen møde personale, som løbende er tilknyttet institutionen. Det gælder studerende, personer i jobtræning og aktivering, samt vores tilkaldevikarer.